Quanta децентрализира борса – CRYPTO TRADING

Quantadex – децентрализирана борса

Екипът се състои от професионалисти, които са работили в Google, eBay, Paypal и Investor.com. Имат опит в изграждането на мащабни продукти от висок клас повече от 20 години.
Криптовалутата достигна своя връх – оценката е за над 700 милиярда долара. В този растеж сe закачиха и други коини (altcoins – алткоини), които са предназначени за решаване на много други проблеми, като сигурност, неприкосновеност на личния живот или специфични области като интернет,  бизнес, мобилни устройства и т.н.  До този момент Bitcoin съставлява само 33% от общата пазарна сума от  585 млрд., докато в  останалите 67% се състоят  хиляди други алткоини.
В момента доминанти в обмяната на криптовалута са Bitfinex, Bittrex, Poloniex, GDAX и Binance. Въпреки че сигурността е станала много по-добра, то тя не е съвършена. Хакерите атаки са постоянна заплаха.  Например, през 2016 г. от Bitfinex бяха откраднати 72 млн. долара, а през 2018 г. – 400 млн. долара от CoinCheck. 

Централизираните бази данни са слаби. Ако един човек има достъп, то той може да пренапише абсолютно всичко. С други думи, записите се променят, което прави одита предизвикателен проблем. Именно такива са причините предизвикващи все по-голямо търсене и прилагане на децентрализираните модели за обмен.
При централизирания обмен, н
адеждността често е проблем. По време на възход в трейда, някои борси стават недостъпни за определен период от време, което води до загуби. При централизираният обмен конфигурацията е много по-сложна и времето за възстановяване. Например повреда в базата данни, изисква много време за ръчно възстановяване. Децентрализираният обмен се възползва от възможността за внедряване на нов „възел“ с минимална конфигурация и започва незабавно да се синхронизира и да допринася за мрежата. Няма център, което означава, че няма и как да се бъгва и това да оказва общо негативно влияние върху цялата мрежа. 
Quanta и нейното д
ецентрализирано решение ще се заеме с така наболелия проблем с надеждността при обмен на криптовалути.

Спечели с Quanta 

Quanta ти дават възможност да спечелиш до $$$ след регистрация. После ще имате възможност, чрез реферетен линк, да поканете до 10 свои приятели. При всяка тяхна регистрация, сумата Ви ще нараства и ще имате добър капитал при стартирането на борсата.