Ku Coin – CRYPTO TRADING

Ku Coin е платформа за обмен на криптовалути, която стартира след ICO през септември 2017 г. Целта им е да предлагат по-лесен за използване обмен, отколкото традиционните платформи за обмен на валути. Платформата споделя с потребителите си 90% от търговските разходи. Също така предлагат и 24-часово обслужване на клиенти.
​Известни са и с това, че показват тоукъни преди другите големи платформи за обмен на криптовалути.
От KuCoin твърдят, че техните стимулиращи политики „могат да задоволят ентусиазма на активните потребители и да направят компанията още по-мощна“. Целта им е да се превърнат в една от 10-те най-големи борси. Смятат, че техните стимули и референтни бонуси ще спомогнат за ускоряването на този растеж.
​ KuCoin използва разширена многостепенна и мултиклъстерна архитектура. Предлага развръщане при бедствия в банката с две места и три центъра, като са способни да управляват няколко задачи едновременно.
KuCoin може да обработва един милион заявки за поръчка в секунда.
Системата KuCoin използва стандартни криптирани протоколи за обмен. Като цяло, те са предназначени да осигуряват криптиране и сигурност на банково ниво.
Aко се вгледате внимателно ще разберете, че всъщност Kucoin изобщо не печели, те плащат 90% от таксите си. Ползите са за притежателите на Kucoin shares, както и чрез партньорската им програма. Така че те вземат само 10%.
Kucoin не е пирамидална система. Тяхната работа е само маркетингов инструмент за привличане на повече потребители и ликвидност.
KuCoin shares (KCS) са тоукъните, които принадлежат на борсата, подобно на NBB в Binance. Това е децентрализирана криптовалута на базата на Ethereum (тоукън ERC 20).

Можете да купите KCS директно на борсата. KCS предлагат различни премии, включително приходи от такси, намалени търговски разходи и други специални услуги.
За да се подобри участието на потребителите и жизнеността на обмена, те ще дадат бонус за стимулиране, който се равнява на 50% от общата такса за търговия, плащана от платформата, на потребители, които имат KCS.

KuCoin е платформа за обмен с голям потенциал. Техният екип е изключително отзивчив и внимателен към общността, за разлика от всички други платформи. Те се стремят да бъдат една от 10-те най-големи борси в света в бъдеще и вероятно ще го постигнат.

  • Уникални оперативни стратегии
  • ​Финансова стабилност
  • Висока производителност
  • Сигурна система