Electroneum ETN – CRYPTO TRADING

Електронеумът е криптовалута, която е изградена върху собствената си блок верига, произлизаща от свободния код на биткойн. Целта на ETN е да улови пазара на мобилните и онлайн хазартни игри. Проектирана е с удобство за мобилни телефони, бързи транзакции и лесни за употреба микроплатформи. 
ETN се добива доста по-лесно от останалите криптовалути. С което се различава от всички останали до момента. С начина по който е изградена, не позволява да се натоварват устройствата, което улеснява добиването й чрез смартфон. Налично е мобилното приложението на ETN, чрез което ще добивате монетата. Създателите на приложението, твърдят, че мобилните устройства не са създадени да “копаят” криптовалута. Докато тяхната иновативна система, позволява това. Приложението е леко, не натоварва ОС на телефона, също така и не загрява. Работи на заден фон, с което не възпрепятства работата ви. За няколко часа ще се сдобиете с десетки ETN. В момента има десетки хиляди „копаещи” телефони.
Криптовалутата може да добивате и чрез настолен компютър. От официалният сайт ще изтеглите програмата. Имайте предвид, че ще трябва да изключите антивирусната си програма за кратко. От там нататък е лесно. ​
Регистрирайте се в сайта. Изтеглете приложението.
Сдобивате се с QR код и референтен код за споделяне. Нашият е 9DF342

инфо за копачите

Лично ние имаме няколко ETN. Дали има потенциал да стигне 1$ и дали това ще се случи, никой не може да гарантира. Ще HODL и ще видим!