Dock Io – CRYPTO TRADING

Dock Io е децентрализиран протокол за обмен на данни, изграден върху блокчейн.
Интегрира профилите на потребителите от различни интернет платформи, като им дава пълен контрол над данните им.
Централизираните платформи търсят и използват данни за собствените си програми, като оставят контрола в ръцете на няколко компании. 
LinkedIn, Upwork, Glassdoor и други подобни са пряко стимулирани да ограничат достъпна потребителите до собствените си данни. Причина като заплаха от конкуренция.
Защо това е проблем? Потребителите прекарват години в изграждането на своя профил на платформи под формата на трудов опит, връзки, препоръки, репутация и истории. Накрая се оказва, че Вие не сте собственик на вашият профил и не може да прехвърлите данните си никъде другаде. Това се дължи на ограничения на платформата в опит да се контролират данните на потребителите. Вашите данни не трябва да се контролират или да са собственост на никое лице.
Dock Io е добавен в борсата Ku Coin

Екипът на Dock Io са доста надъхани и разпространяват своята идея доста успешно. След като се доказа, че някои платформи може да оперират и притежават данните на потребителите си, разбира се да бъдат и съответно хакнати,  отборът спечели милионен брой потребителите. 
Екипът вярва, че потребителските данни, трябва да принадлежат на своите собственици.
  • децентрализиран протокол за обмен на данни, който позволява на хората да свързват профилите
  • използва на Ethereum платформата
  • само вие и никой не друг не притежава Вашите данни​
Необходимо е да попълните поне на 70% от профила си, за да се верифицира. Като бонус ще получавате токени при регистрация на ваши приятели. Гласи се да бъде революция в обмена на лични данни. Ще HODL и ще видим!