Coinbase регистрация – CRYPTO TRADING

Как да направим регистрация в Coinbase – от GEORGI SHTEREV
1. Направете си регистрация в CoinBase . Първо трябва да депозираме пари от нашата банкова сметка/карта. CoinBase е един от най-популярните сайтове за това. Може да депозираме пари, както и да теглим от там. Самият сайт поддържа в момента едва няколко валути – биткойн , биткойн кеш , лайткойн и етериум. Но ние ще използваме сайта само за да депозираме пари и да ги обърнем в криптовалута – след това ще ги прехвърлим в друга борса , която поддържа много криптовалути и често добавя нови.

Регистрацията в CoinBase е много лесна , може да се направи и от мобилния ви телефон (имат апликация в Google Play). Ще поискат от вас да снимате личната си карта от двете страни , за да може да се индентифицирате. Също така имайте предвид , че ако добавите карта като платежно средство – доста български банки отказват да работят с криптовалути и забраняват плащането. По-добрия вариант е да изберете плащане от банкова сметка , там ще ви дадат данните на сметката на Койнбейс и трябва да направите плащане на каквато сума искате.

След като парите ви пристигнат в Койнбасе, ги обърнете в Litecoin или в Etherium, защото ако използвате Bitcoin таксите за прехвърляне са изключително високи.

2. След като вече имаме криптовалута в Койнбейс , трябва да си направим регистрация в борсата , която ще търгуваме. Най-добрата и сигурна борса в момента е Binance . Борсата има над 5 милиона регистрирани потребители и това не е случайно . За разлика от други борси , binance е изключително лесна за използване , бърза и добавя страшно бързо нови криптовалути.
Как да отворя сметка в бинанс?
Как да изпратя пари към борса?