5 Децентрализирани Ексчейнджа който да сл – CRYPTO TRADING

5 децентрализирани борси

Представяме ви, няколко децентрализирани ексчейнджа, които да следите:
​​

LQDEX се опитват да направя децетнрализиран и надежден ексчейндж за търгуване с дигитални активи. Системата на LQDEX позволява търговията с дигитални токени между различни блокчейни и то без риска от хакерска атака. Щом завършат LQDEX, няма да има нужда от модификации на вече съществуващи блокчейни или да използват атомни суапове – вместо това LQDEX ще работи благодарение на POS блокчейна. LQDEX  ще предлага простичък интерфейс, който ще улесни платформата и за професионални трейдъри и за новобранците. 

QUANTADEX твърдят, че са първото DEX ексчейндж,  задвижвано от обществото. От екипа са убедени, че ще успеят да направят първия крипто ексчейндж на децентрализиран блокчейн, където общността ще може да разширява мрежата. 

Потребителите на METRODEX ще правят депозити на същия принцип, както при централизираните ексчейнджи, с единствената разлика, че депозита ще се държи от интелигентен договор, а не от трето лице. METRODEX разчита на блокчейн консенсус, за да преработва депозити и тегления. 

Екипа на QURREX се е фокусирал над интегрирането на традиционната структура на стоковите ексчейнджи. Хибридния ексчейндж се надява да привлече нови и опитни инвеститори.

ETHEX е ексчейндж, построен на Ethereum без да има централен сървър. На ETHEX, потребителите могат да продават и купуват ERC20 с една единствена транзакция. От екипа на ETHEX обещават да направят таксите възможно най-ниски. Вместо да добавят всички токени, от ETHEX проекта ще се фокусират върху „полезните токени“.