Крипто за спортни залози – CRYPTO TRADING

еGold е криптовалута за залагане на електронни спортове, базирана на Ethereum Блокчейн технологията. eGold има за цел да обедини феновете на електронните спортове по целия свят като предложи лесен, бърз и надежден начин за залагане на едни от най-популярните и предпочитани електронни спортове, сред които Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, DOTA2, Hearthstone, World of Warcraft и много други.
eGold позволява на общността, обединена около електронните спортове да изпита ново и по-впечатляващо изживяване от залаганията, като същевременно ще работи за развитието на цялата eSports екосистема, базирана на криптографска сигурност.
eGold внимателно подбират борсите в, които ще бъдат добавени. За повече информация следете сайта им.
За наша радост и гордост, ще кажем, че отборът, който стои зад създаването на eGold и неговото популяризиране в световен мащаб се състои основно от българи. Знаем колко успешни са нашите IT специалисти и за колко много международни компании работят. Затова смело заявяваме, че подкрепяме българското!
  • да намали несигурността и да увеличи прозрачността;
  • да увеличи сигурността чрез т.нар умни договори;
  • да премахне проблемните транзакции, като предостави по-бърз метод за разплащателни операции;
Ако сте запален геймър и сте убеден, че бъдещето е в Blockchain технология, то eGold е точно за Вас. Ще HODL и ще видим!