OmiseGo – CRYPTO TRADING

OmiseGO е компания, създала финансова технология. Тази технология позволява обмен и плащания в реално време. Целта на OmiseGo е да създаде възможност за финансово включване, като същевременно наруши съществуващите финансови институции.
От гледна точна на обикновените хора, OmiseGO иска да направи по-евтино изпращането и получаването на плащания. Също така компанията иска да направи и обмяната на валута по-евтина, независимо дали става въпрос за фиатни валути или крипто валути.
В системата на OmiseGO съществуват два основни продукта: Блокчейн и портфейл.
OmiseGO ще позволи децентрализиран обмен на публичен Блокчейн с голям обем и ниски разходи. Използвайки тази платформа, OmiseGO ще осигури “услуга за трансфер на стойност от следващо поколение, работеща във валута и видове активи”. Всеки ще може да използва мрежата на OmiseGO за извършване на финансови транзакции. Мрежата на OmiseGO е свързана с основната мрежа на Етериум.
Платформата ще улесни и участието на милиони потребители в света на крипто валутите. Потребителите ще могат лесно да преминат от използването на фиатни пари към децентрализирани валути като ETH, BTC и други.
Крайната цел на OmiseGO е да създаде състояние на перфектната конкуренция в света на валутите. 
Предвид недостатъците и ограниченията на други платежни системи, в бъдеще OmiseGO може да монополизира пазара на частни електронни плащания и валутни операции.
Омисе е Тайландска финансова фирма, основана през 2013 от Jun Hasegawa и Donnie Harinsut и успешно обслужва международни банкови и фирмени парични трансфери в Индонезия, Япония, Сингапур и Тайланд.
Продукта на Омисе, портфейла OmiseGo е представен за първи път на събитието Techcrunch в Сан Франциско през септември 2017г.  и е първия проект използващ най новата технология разработена от Етериум-Plasma
​Най-голямото предизвикателство стоящо не само пред OMG, но и пред всички останали крипто валути е броя транзакции който веригата може да поеме наведнъж. Както Биткойн доказа този аспект е твърде неприятен за да бъде пренебрегнат. OmiseGo смята да преодолее този недостатък с новата технология.
Предимствата на OmiseGO и интересът към тази система от страна на потребителите и инвеститорите имат пряк израз. В момента символите, OMG, което OmiseGO през юли 2017 години влязоха в ICO, принадлежи на света най-10 (7-то място) символи, с най-голям капитализация. Този фактор подчертава положителната прогнози cryptocurrency OmiseGO 2018-2020 години с оглед на по-нататъшен растеж на цената на символите, OMG и насърчаване на тази платформа в световен мащаб.

На този етап, OMG може да закупите ако притежавате Btc, Etc или Ltc. Използвате борсата Coinbase (закупувате съответната криптовалута) и я изпращате към Binance

Засега към целта на Omise за финансова дигитализация се присъединиха правителствата на Тайланд и Япония.По този повод Виталик Бутерин, Джун Хасегава и Дони Харинсът се представиха със Централната Банка на Тайланд пред медиите.
  • работят с макдоналдс в Тайланд
  • всички притежаващи OMG имат право на награда като ратифицират трансфери по модела на PoS
  • мрежата OmiseGO е вътрешно агресивна между фиатните и децентрализирани пари: системата е изградена така, че най-добрите валути ще спечелят
  • не е необходима банкова сметка за достъп до борсата, OmiseGO ще има пълен резерв с национални лицензи
  • ниските разходи ще бъще ключова характеристика на платформата OmiseGO
  • OmiseGO предлага децентрализирани валути.
Някои прогнозират, че OmiseGO има добър потенциал за растеж през 2018г. Очаква се да мине 80$. Ще HODL и ще видим!
Източници – ethpost.ru, coinsvision.com, ​freshcryptonews.com