DasCoin – CRYPTO TRADING

DasCoin – Повече от валута
Тази екосистема създава съюз между обекти и технологии, изградени благодарение на световната IT инфраструктура, собствен блокчейн, децентрализираната и удобна за потребителя виртуална система, както и глобална мрежа от автентични потребители в съответствие с банковите правила (KYC процедура – познай клиента си).
Създаден да бъде стабилен
Даскойн е следващата крачка в еволюцията на парите. Той съчетава избрани характеристики на традиционните валути с предимствата на иновативните цифрови валути, като същевременно елиминира техните слабости.
Надеждно решение
Проектиран е да стане една от основните цифрови валути в света. Даскойн използва блокчейн, управляван в рамките на екосистема, за да работи по-бързо, по-сигурно и по-ефективно.

 • Транзакциите са потвърдени в рамките на 3 секунди
 • Напълно удостоверена мрежа от потребители
 • Приет от 60 милиона търговски обекта
 • Стабилен благодарение на адаптивната и прозрачна система за управление
Защо DasCoin?

 1. Мрежа за автентични потребители
  Потребителите на Даскойн са удостоверени с KYC (Know Your Customer – познай клиента си) процедури, подобни на тези, използвани в банките.
 2. По-голяма използваемост
  Благодарение на ДасПей (DasPay), Даскойн (DasCoin) ще бъде приет от над 60 милиона пункта за продажба по целия свят.
 3. По-добри параметри
  Блокчейна на Даскойн потвърждава сделките за 3 секунди и дава възможност за еволюционно внедряване на нови елементи.
 4. По-голяма производителност
  Блокчейн системата на Даскойн е по-ефективна от алтернативните решения, което определя бързото глобално разширяване на мрежата.
 5. Увеличена сигурност
  Комбинацията от процедурата KYC, собствен цифров портфейл (DasWallet) и физическо оторизиращо устройство (Validator) правят Даскойн най-безопасната цифрова валута, която понастоящем е на разположение.
 6. По-голяма ликвидност
  Даскойн се състои от много елементи – включително суперблокове и достъп до вътрешна борса  – всичко това е насочено към осигуряване на ликвидност в системата.
 7. Разработена Екосистема
  Даскойн е сърцето на екосистема, която съчетава всички функционалности, необходими за създаването, съхранението и обмена на ценности в глобален мащаб.
 8. Универсална достъпност
  Част от екосистемата е мотивационния маркетингов модел, който гарантира систематично глобално разширяване на потребителската мрежа.
 9. По-широко разпространение
  Системата за дистрибуция на Даскойн е базирана на модела с доказана стойност (Proof of Value), предотвратява концентрацията на собственост върху валутата и осигурява много по-разпръснато и справедливо разпределение на валутата, което повишава стабилността на системата.
 10.  Пълно съответствие с Регулациите
  ​Даскойн е структуриран така, че да отговаря на новосъздадените разпоредби относно цифровите валути, включително наредбите за борба с изпирането на пари (AML) и борба срещу финансирането на тероризма (CFT).  
Ако искате да станете част от общността на Даскойн, можете да се свържете с нас на нашата фейсбук страница www.facebook.com/dascoinbulgaria