Крипто помощници – CRYPTO TRADING

Чети, проучи, питай и избери

Picture

Hash е създаден с идеята да бъде платформа за съвместна разработка на проекти, базирани на биткойн и крипто-технологиите. 

Picture

Coinvision публикува месечни анализи на криптовалути, новини и любопитни статии. 

Picture

Coinbase може да обогати познанието ти за парите в различните им форми като средство за трансфер на стойност и собственост – единственото, което се иска от теб, е да имаш критична мисъл и отворено съзнание. 

Какво казаха големите

Питър Тийл
технологичен предприемач от Сан Франциско

„Ако биткойнът стане дигиталния еквивалент на златото, валутата ще има и още страхотен потенциал“, каза милиардерът и инвеститор Питър Тийл, който е един от първите, дръзнали да инвестират във Facebook. Според него много хора подценяват водещата криптовалута.

 Тим Дрейпър
венчър капиталистът от Силициевата долина

„Това е най-голямата технология, създадена след интернета. Това е социологическа трансформация, това е движение“ заяви венчър капиталистът от Силициевата долина – Тим Дрейпър. Дрейпър, който през годините е подкрепял Tesla и Skype

Камерън Уинкълвос
съосновател на борсата „Джемини“ и първият биткойн милиардер.

„Дългосрочно, това е актив за трилион долара“ Той и неговият брат близнак – Тейлър, купуват криптовалута на стойност 1 млн. долара през 2013 година. Пет години по-късно състоянието им възлиза на над 1 млрд. долара.

Помогни си сам, за да ти помогне и Господ

Предварителната подготовка и добиването на знания, зависят  изцяло от Вас. В интернет ще намерите много видеа, сайтове и групи с ценни съвети, препоръки за успех или какво не трябва да правите. Организират се събития, форуми, срещи и презентации за криптовалутите. Знанието е сила, а в Crypto Trading-а може бързо и лесното да спечелите, както и бързо да загубите. 
​Успех!